KEMPER

  Bouw & Interieur  

Bij Kemper Bouw & Interieur is elke verandering in of aan uw woning met een passend advies, een goede samenwerking en een uitgebreid netwerk, onder één dak te realiseren.

OVER

KEMPER..

Mijn naam is Herbert Jan Kemper en woonachtig in Haarlem. Als ambachtelijk meubelmaker ben ik al ruim 10 jaar actief in het vak met name het vervaardigen van interieur en meubels op maat.

 

Na het afronden van mijn HBO opleiding Bouwmanagement & Vastgoed in 2009, is mijn kennis en ervaring verder ontwikkeld in het adviseren, begeleiden en onderhouden van (ver)bouw werkzaamheden. Vertrouwen en duidelijke afspraken zijn voor mij vanzelfsprekend en zorgen voor een goede samenwerking en een tevreden eindresultaat.

 

Voor onderhoud, renovatie of maatwerk bent u bij Kemper Bouw & Interieur aan het juiste adres.

 

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers van Kemper Bouw & Interieur zijn;
• Particulieren
• Vereniging van Eigenaren (VVE’s)
• Woningcorporaties
• Makelaars
• Aannemers
• Vastgoed beheerders

 

BOUWKUNDIG

ADVIES

Gaat u uw woning verbouwen of renoveren, dan is een advies op maat van een onafhankelijke partij altijd welkom. Indien u dat wenst, bespreken we uw plannen en bekijken we naast de mogelijkheden ook eventuele (goedkopere of meer duurzame) alternatieven. Zo stemmen we samen uw wensen af binnen uw budget.

 

Bij koop of verkoop van uw woning kunt u rekenen op een bouwkundig en betrouwbaar advies. Als u een woning gaat kopen of verkopen biedt een bouwkundig advies of een inspectie een goede kijk op de huidige bouwkundige staat van de woning. Dit biedt voor u als koper of verkoper van een woning duidelijkheid en voorkomt onaangename verrassingen of onnodige kosten achteraf.

BOUW

BEGELEIDING

Er komt veel kijken bij bouwen of verbouwen van een woning. Een goede voorbereiding en planning maakt het werk overzichtelijker en eenvoudiger. Het is van belang dat de kosten en kwaliteit worden bewaakt en dat er toezicht gehouden wordt op de uitvoering.

 

Deze zaken spelen een cruciale rol voor een tevreden eindresultaat.

 

Kemper Woonmanagement kan in deze doorgaans stressvolle periode zorgen voor overzicht en zekerheid door voor u deze begeleiding of een specifiek onderdeel te verzorgen.

ONDERHOUD

Het onderhoud van de woning is heel belangrijk voor het behoud van de woning en uw eigen woongenot.

 

Goed en tijdig uitgevoerd onderhoud werkt zelfs waardeverhogend en kan tevens kostbare herstelwerkzaamheden voorkomen. U bepaalt uiteraard zelf wanneer en welk onderhoud er uitgevoerd moet worden.

 

Woningeigenaren onder één dak, oftewel de Vereniging van Eigenaars (VVE) zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het budget en het gemeenschappelijk onderhoud van de buitenschil van de woningen. Uit ervaring blijkt, dat er binnen VVE’s (te) weinig technische kennis aanwezig is en de woningeigenaren veelal niet bewust omgaan met onderhoudsreserveringen.

 

Daarnaast neemt ook het afstemmen en het inplannen van de periodieke onderhoudswerkzaamheden veel tijd in beslag.

 

Kemper Woonmanagement kan voor zowel particulieren als voor de (kleinere) VVE’s de woning(en) inspecteren, een advies uitbrengen over de onderhoudswerkzaamheden en kan deze werkzaamheden desgewenst uitvoeren.

INTERIEUR

OP MAAT

Door ervaring is er veel kennis op het gebied van meubels en interieur op maat. Een TV-meubel in de hoek, een boekenkast in een nis of een salontafel in de stijl van uw woning. Het houtsoort, het profiel en de afwerking is geheel naar wens te realiseren. Neemt u gerurst eens contact op om uw eigen meubel of een ander interieur te bespreken. Daarnaast kunt u ook terecht voor kleine onderhoudswerkzaamheden in of aan uw woning.

 

Verder zijn er ook mogelijkheden om aanpassingen in de woning, aan het interieur of een klus op maat aan te bieden. In huis kunnen er zich onveilige of ongezonde situaties voordoen door bijvoorbeeld ouderdom of door andere persoonlijke omstandigheden. Met een aanpassing of een wijziging kunt u in uw eigen woning en omgeving (veilig) blijven wonen. Wel zo vertrouwd!

 

Exterieur
Naast maatwerk in de woning heeft Kemper Bouw & Interieur ook ervaring op het gebied van maatwerk bij de woning, zoals tuinschuttingen, -deuren en -hekjes op maat, monteren van tuinhuisjes (bouwpakket), renoveren van bestaande tuinhuisjes en nieuwe maatwerk tuinhuisjes. Kemper Bouw & Interieur heeft goede contacten als het gaat om een compleet tuinontwerp en tuinaanleg.

 
 
Contact

© 2021 by Kemper Bouw & Interieur.

Deze website is gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neemt u dan contact met mij op.


Kemper Bouw & Interieur
t.a.v. Herbert Kemper
Engelenburg 48
2036RS, Haarlem

 

T: 023-751 89 49
E: info@kemperbouweninterieur.nl
W: www.kemperbouweninterieur.nl

 

Kamer van Koophandel te Haarlem: 57633037

Of vul het contactformulier in.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht